Op 31 Mei 1948 liet Mamma een fotoboek maken voor pappa’s verjaardag op 4 Augustus met de (toendertijd) drie kinderen Loek (5 jaar), Marijke (3 jaar) en Thom (8 maanden). We woonden nog in de Agememnonstraat en ik ging daar op de kleuterschool. De fiets die in het boek voorkomt, had ik vier weken daarvoor op mijn verjaardag kado gekregen en voor zover ik het nog weet, bestaat er een 8 mm film met mijn eerste fietspogingen.

fotoboek Ons Drietal  het fotoboek “Ons Drietal”

Geef een reactie

Je kan deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Suffusion theme by Sayontan Sinha